Droši vien nekļūdīšos, ja teikšu, ka daudzi ir vienreiz intereses vadīti nopirkuši lapzemes sieru, bet tā arī nekad to vairs nav darījuši atkārtoti, jo vinam nav specifiska garša, vinš ir tāds cieti gumijains un nevar saprast, kā viņu ēst. Zinu vienu lielisku pielietojumu, ko man parādīja kāda meitene. pavisam vienkārši sieru var padarīt garšīgāku. Tātad, dāmas un kungi, saldais ēdiens, kas bija pa spēkam pat man (es māku taisīt tikai makaronus un vakaronus) un ar kuru es pārsteidzu savu draudzeni izgājušajā vakarā!

Vajadzīgs

Lapzemes siers (ar vienu iepakojumu pietiks 2-3,varbūt pat 4 cilvēkiem
ievārījums (šoreiz upeņu, bet esmu ēdis ar smiltsērķšku un lāceņu.  pēdējie 2 pat bija gardāki)

1.solis

Sagriež sieru gabaliņos, ne pārāk sīki,bet tādos “saldāēdiena gabaliņos”.

2.solis

Apcep to uz pannas pāris minūtes. Viņš paliks tāds mīkstāks un viņam nedaudz izdalīsies sūkalas. Tas viss ir normāli.

3.solis

Liek uz šķīvja un pievieno nedaudz izvēlēto ievārījumu. Pasniedz siltu!