šī nav pamācība gastronomiskajiem brīnumdariem vai veselīguma pielūdzējiem. Bet gan tiem, kam dažkārt nav laika, nav apstākļu vai nav spēka darīt ko vairāk kā..uzcept olu mikroviļņu krāsnī.

Vajadzīgs

Ola
Pavisam nedaudz piena
Ūdens
Garšvielas

1.solis

iesit olu traukā un sakuļ kopā ar pienu (tik, cik parasti liktu omletē).Man patīk, kad piens ir apmēram 1/3 no tā,cik ir ola.
pieliek garšvielas un pielej nedaudz ūdeni. Kādus 25ml

2.solis

Liek mikroviļņu krāsnī uz lielu jaudu uz kādu pus minūti, bet ir jāskatās līdzi, jo katra krāsns tomēr nedaudz citādi strādā.

3.solis

pēc tās pusminūtes olas virsmai vajadzētu būt tādai savilktai vienā “pankūkā”, tad attaisa mikroviļņu krāsni un apmaisa olu, samaisot jau sacepušos daļu ar šķirdro.

4.solis

atkārto pēc vajadzības vairākas reizes, līdz olu kultenis sacepies.