Kad studenti grib paēst mazliet lepnāk!

Vajadzīgs

Cīsiņi
Rolton makaroni(citi tos sauc par nūdelēm)
Kečups
vispār piedevas ir pec izvēlēlas

1.solis

Uzāram ūdeni, kad tas izdarīts, tad kāda dziļajā šķīvi ieliekam  rolton maķīšus un aplejam ar ūdeni, lai ievelkas

2.solis

Kad roltons ir gana izmircis, tad to nokāšam un metam uz pannas.
apcepam, līdz viņš paliek sausāks un tāds mazliet citāks. Maķīšsu vajag ik pa laikam maisīt,lai tie nepiedeg.
Piemetam klāt ari cīsiņus, lai tie apcepjās
Šajā brīdi var sāk variēts, ja gribas var kaut ko piemest klāt, kādu tomātu…vai ko citu, lai ēdiens nav pārāk pliks

3.solis

Pēc acumēra nosaka, kad ir gatavs un met uz šķīvja.
jā esi bagāts, tad vari ari rīvētu sieru uzbērt vai kādas citas izvirtības, bet viss labi vienmēr iet uz leju ar labu devu kečupa.

Pēc nedeļas šāda ēdiena ir ieteicams lietot kādu zupu, lai nav problēmas ar vēderu.