Vajadzīgs

400 g selgas cepumu parasto
150g sviesta
2 ēdk ar kaudzi kakao
2 ēdk cukura
marmelāde un/vai žāvētas plūmes, cik nu pašam garšo
+nedaudz piena

folija, kurā ietīt visu

1.solis

Sadrupina cepumus gabaliņos, bet ne tik smalki, kā varbūt siera kūkai.

2.solis

sagriež līdzīgos nelielos gabaliņos marmelādi un/vai plūmes

3.solis

katlā izkausē sviestu, pievieno cukuru, pienu un kakao

4.solis

šo masu samaisa kopā ar cepumu, marmelādes un/vai žāvēto plūmju gabaliņiem

5.solis

iegūto masu saliek uz folijas un izveido “kukulīša” jeb nosaukumam atbilstošo desas formu un tin ciet. Liek pastāvēt ledusskapī uz pāris stundām, kamēr atdziest, vai līdz nākamajai dienai.