Šī pasaulē vieglākā šokolādes saldējuma recepte ir drošs ceļš uz mazo bērnu sirdi. Neesmu sastapusi vēl nevienu bērnu, kam negaršotu Nutella. Jāatzīst, ka šis gan nesanāks “pa lēto”, bet dažreiz jau var ( šis attiecas arī uz kaloriju daudzumu, par kuru vienkārši nevajag domāt)
Vajadzīgs

400 ml. 10 % kafijas krējuma, 350 gr Nutellas (var izmantot arī citus šokolādes -lazdu riekstu krēmus, kas jums pašiem garšo)

1.solis

Sastāvdaļas sajauc, kamēr krēms izšķīdis krējumā (izmantojiet mikseri, būs ātrāk)

2.solis

Masu dažas stundas atdzesējiet ledusskapī  (ieteicams)

3.solis

Lej masu saldējuma mašīnā un pēc 20 – 30 min. ēd šokolādes saldējumu
VAI
Lej masu lēzenā traukā, liek trauku saldētavā. Un katras 30 min trauku izņem ārā, lai  masu kārtīgi izmaisītu un ledus kristāliņi būtu pēc iespējas mazāki (jārēķinās ar vismaz 3 stundām atkarībā no masas daudzuma un saldētavas jaudas)