Kā labi saputot putukrējumu

Dažreiz gadās, ka putukrējums nepakam negrib kulties. Iespējams, ka vaina ir pašā saldajā krējumā, tomēr pirms mest plinti krūmos var pamēģināt šādus paņēmienus, lai puturējums labi sakultos.

Vajadzīgs

  • saldo krējumu 30% vai vairāk (kafijas krējumu saputot nevarēs!)
  • cukuru
  • mikseri vai putojamo slotiņu
  • pēc vēlēšanās va pievienot arī vaniļas cukuru, želatīnu

Putojot saldo krējumu ļoti svarīgi ir, lai tas būtu auksts. Arī trauku, kurā puto, ieteicams pirms tam ielikt ledusskapī.

Vēl putukrējumam var pievienot stingri saputotu olas baltumu vai saputotu olas baltumu, kas sajaukts ar uzbriedinātu želatīnu.

Putukrējums jāputo ātri, lai tas nesaietu sviestā.

Zinu, ka veikalos var dabūt speciālus putukrējuma biezinātājus, bet pati gan neesmu mēģinājusi tos izmantot, tapēc nevaru komentēt, kas notiek.

5 Replies to “Kā labi saputot putukrējumu”

  1. es vienreiz mēģināju, tagad neatceros vairs kādā receptē, bija o.k. Vismaz putukrējums "neatsulojās"

  2. Vajag nedaudz pievienot kartupeļu cieti ,uz 200g krējuma kādu strīķētu ēdamkaroti un viss būss o.k.Vienkārši pieber klāt pirms putošanas.Dabīgais biezinātājs.

  3. Veikala nopērkamas putukrējuma biezinātāju esi pirkusis un likusi klāt ir ļoti labi,ātri sapotojas tāda konstitence,kādu vajaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.