Ātri pagatavojama uzkoda ballītei

Čipsi ir neveselīgi. Cepsim maizītes!

Vajadzīgs

franču maizīte
tomāts
mozarella siers
vidusjūras garšaugu maisījums (vai atsevišķi – pipari, baziliks, u.c pēc gaumes)

1.solis

tomātus sagriež ripiņās un arī sieru sagriež paplānās šķēlītēs

2.solis

uz maizītēm uzsmērē margarīnu (pavisam nedaudz, var arī iztikt) un liek virsū tomātu+sieru+ uzber garšvielas. Liek cepeškrāsnī un uz kādiem 160* cep līdz sieriņš pakusis. (bet nu tas atkarībā no cepeškrāsns. Nekas greizi jau aiziet nevar principā parasta siermaize-tikai ātrāk vai ilgāk cepties)

iznāk ļoti garšīgi un ir ēduši pat cilvēki, kas parasti sieru gandrīz vispār neēd 🙂


p.s. diemžēl galarezultātu nobildēt aizmirsu.Kad attapos, viss jau bija apēsts…

Print Friendly, PDF & Email

15 Replies to “Ātri pagatavojama uzkoda ballītei”

  1. Es tās sauktu par patriotiskajām maizītēm – sarkanbaltsarkanās. Tās ieteicams sagatavot 18.novembrī, 4.maijā u.c. kalendārā atzīmētajās svētku dienās (tad kad pie ēkām jaizkar karogu).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *